Myytävänä

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Uudet promarkerit

P*skiksessa piti askarrella värien mukaan:
Akvaario on "upotettu" eli toisin sanoen koko sininen kartonki on kohotettu ja fisut on väritetty alla olevalla kartongille.

Tiistaina saapui kauan odotetut promarkerit briteistä. Niitä oli pakko päästä heti kokeilemaan ja ideoimaan joku järkevä ja toimiva säilytysratkaisu.
Laatikko sisältää neljä eri "lokeroa" niin värit pysyvät hyvin järjestyksessä. Laatikon jokainen kylki on saanut kasan kukkia, joista löytyy värit, nimet ja numero. Värit on yritetty laittaa sävyjen mukaan järjestykseen. Kynistä löytyy myös värit ja numero, jotta on helppo löytää oikea tussi.

9 kommenttia:

 1. superihana pirtsakka kortti!! ja kivasti tuunattu systeemi promarkereille!! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy toivoa että osottautuu hyväksi myös käytössä :)

   Poista
 2. Moikka!

  Kiitos Kortiston suureen leimasinrumbaan osallistumisesta :) Palkinto on luvassa jokaiselle osallistuneelle, eli käyhän tsekkaamassa Kortisto!

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava kalakortti, pidän keväisistä väreistä. Ja ihastuttava määrä Promarkereita! Huh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ku innostun jostain niin sit kans innostun täysillä. Vielä muutama viikko sitten en omistanu yhtään promarkeria :D

   Poista
 4. Kadehdittava promarker-kokoelma! Itsekin olen miettinyt noille jotain säilytysjuttua, olen kuullut, että ne pitäisi säilyttää vaakatasossa. Vaan liekö sillä niin suurta merkitystä. Hauska kortti ja hyvä idea upottaa akvaario.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niitä on hamsteri vähän hamstrannut :D Itsekkin olen kuullut samaa, mutta en vielä ainakaan keksinyt mitään fiksua vaakatasoratkaisua. Tällä siis mennään toistaiseksi.

   Poista
 5. Kivan pirtsakka kalakortti. :) Itse huomasin, että ProMarkerit menee aika sopivasti vaakaan Ikean Krus-laatikkoon, ja kansikin tulee siihen mukaan. Mulla on vanhaan Amalian haasteeseen siitä otettu kuvakin

  http://mileksi.wordpress.com/2013/01/21/tammikuun-haaste-askartelutarvikkeiden-sailytysratkaisut/

  VastaaPoista